Syndrome
  • ***


      Reputation : 1
      Registered on : 2013-08-31
      Posts : 26
      LG
    I just recently created a thread which is rather a large post. When I clicked "Preview" most of my post was missing in the editor box.

    Visit this thread:
    https://www.fmcodes.com/t1104-form-submission-to-thread-formatting-and-coding-help

    Then click "Edit".
    For me, in the text editable area (The text box in which I type my message) the message is gone after "[/code]". It was doing the same thing when I clicked "Preview" before posting. I had to re-type out the message and then copy it into Notepad then preview it then repaste it from the notepad lol.

    Here is a screenshot to show you what I mean:

    Cutting of Post? Ac45633879476ef16c9ec52ef59af1f7

    Notice how the scrollbar is all the way down? That is only the top part of the actual post. The rest is missing.

    Niko
    • Administrator

        Reputation : 318
        Registered on : 2012-02-22
        Posts : 2366
        School of codes courses: coming soon
      Hello,

      so you're saying that you had more content, and it was "removed"? 

      is it?



      Niko wants you in the team Guest

      Community manager and Administrator at Forumattivo.com

      Syndrome
      • ***


          Reputation : 1
          Registered on : 2013-08-31
          Posts : 26
          LG
        It was getting removed from the Editor Box so I never clicked Send on it. I re-typed it out. I imagine clicking send would of only sent half my message through. I'd test it for you, but then i'd lose half my message.

        ddoesmc
        • Support Moderator

            Reputation : 9
            Registered on : 2014-03-11
            Posts : 299
            Helping on the forum
          I tried to edit it, same thing happened with the editor.



          FMCodes Support Moderator

          I am very active now! Feel free to PM me anytime.
          Niko
          • Administrator

              Reputation : 318
              Registered on : 2012-02-22
              Posts : 2366
              School of codes courses: coming soon
            are you using the WYSIWYG mode?

            or the source code mode?



            Niko wants you in the team Guest

            Community manager and Administrator at Forumattivo.com

            Syndrome
            • ***


                Reputation : 1
                Registered on : 2013-08-31
                Posts : 26
                LG
              Source code. Or "HTML" editor. Not WYSIWYG.

              Niko
              • Administrator

                  Reputation : 318
                  Registered on : 2012-02-22
                  Posts : 2366
                  School of codes courses: coming soon
                are you sure?
                because this issue happen with WYSIWYG mode...

                can you provide me the content you were posting?



                Niko wants you in the team Guest

                Community manager and Administrator at Forumattivo.com

                Syndrome
                • ***


                    Reputation : 1
                    Registered on : 2013-08-31
                    Posts : 26
                    LG
                  If you click the link I posted in my first post of this thread, that post inside that link.. is the one I was typing out. I eventually just sent the post without previewing it, so it wouldnt get chopped off.

                  Again, when you click the "Edit" button on that post inside that thread, you will see it erases all my message after I used the code tags.